Léto volá po letních šatech

damske letni saty

Je to tady!  Medard se uklidnil a parné dny začaly. Konečně!

Milujeme vedro až nám z toho teče pot po spáncích. Nemáme však rádi, když se nám oblečení lepí na kůži, když  se necítíme volně a vzdušně, když cokoliv kouše, škrábe, přetáčí se, no a nedej bože když si s sebou nosíme koláče v podpaží. 

 

A na základě všech těchto požadavků vznikla tahle sada letních šatů. První kusy v černé barvě jsme vyrobili už loni. Jenže tenkrát nám trochu ujely nůžky a udělali jsme moc velké průramky. Tentokrát jsme je tedy trochu víc uzavřeli, aby nebyly tak velké a šaty se daly nosit i do města. A co by to bylo za léto bez barev, černá je super a rozhodně nemá v šatníku chybět, ale je léto, celý svět se hemží barvami, a tak by bylo škoda ze sebe dělat šedou myšku. 

 

Na první pohled nás zaujala tyrkysová - jako moře nebo tropické listy květin. Tuhle barvu milujeme a stejně tak přírodu. Na tisk nás přivedl jeden rozhovor s jogínkou v Maroku. Kdy jsme se jen jednoduše bavily o lidských emocích a pocitech, a jak to ovlivňuje naše chování. V závěru celého rozhovoru padla věta, která námi naprosto zarezonovala „Just listen yourself, be inspired by nature“. No jo, vždyť ta příroda to má tak dobře vymyšlené a všechno v ní funguje. Tak proč pořád vymýšlíme nějaké blbosti???

 Datový zdroj 4

Dlouho jsme měli v hlavě motiv východu a západu slunce, je to takový slunečný jing a jang. Obrovský kontrast. Zatímco jsme se naučili, že na Srí Lance  se dělá všechno s východem slunce, brzké vstávání, návštěvy turistických památek, hikování, nejlepší vlny. V Maroku je tomu naprosto naopak. Slunce zpoza hory vychází v 8, do té doby je ve vesnici mrtvo, za to západy slunce to žije, lidé se schází a tráví čas spolu. Na 20 minut se zastaví život. Co je naprosto konsternující, každý západ slunce je úplně jiný. A pro zapadající slunce je charakteristická zářivá oranžová, navíc na opálené kůži vypadá táááák dobře. 

 letni-saty-sunset

 

Láska je! To je jasné, k lidem, fauně, přírodě, k věcem, k sobě samému. Má mnoho podob, stačí mít srdce na levém místě a ukázat ji. A baby pink tuhle celou myšlenku jen podpoří. Láska má mnoho podob a mnoho jazyků vyjádření. A pokud si hledáš cestu k tomu svému, tak ji jen ukaž. Úsměvem, obětím, ukázáním srdíčka anebo jen tím, co máš na sobě.

Datový zdroj 6

Zpět do obchodu