Ne vždy jde vše podle plánů

Vše musí být dokonalé, vše musí jít podle plánů, vše musí být naprosto tip ťop. 

Tohle nosíme celý život v hlavě, nejen co se týče Api Yamu, ale prostě všeho. Možná je to naše vlastnost, možná k tomu pomohlo prostředí, ve kterém jsme vyrůstali a možná je to jen tlak dnešní doby. Nicméně dnes bychom vám rádi trochu ukázali, co se nachází pod pokličkou Api Yamu a že ne vždy je všechno easy. 

Včera jsme si byli převzít kulichy na zimu, asi se divíte, proč vyrábíme kulichy v květnu, je to jednoduché. Nemáme rádi klid, nechceme aby někdo pracoval ve stresu, ale naopak, aby se s věcima mazlil, dával jim lásku a zanechal kousek sebe v každém produktu. Aby mu tvorba dělala radost! Proto jsme zadali výrobu čepic už v březnu, a taky proto, že chceme zkusit nějaké novinky na nastávající zimu.

Zatímco my jsme byli v Maroku a makali na věcech tam, v Brně se čas nezastavil, a naše Naďa klepala jehlicemi o sebe. Bohužel válka na Ukrajině zasáhla i produkci našich čepic. Vlna, ze které pleteme čepice pochází z Ukrajiny. V době kdy jsme pořizovali materiál na jejich výrobu nebyl dostatek odstínu okrové pro všechny čepice. Jelikož to vypadalo, že vlna z Ukrajiny za námi do Česka nedorazí, pořídili jsme o odstín jinou barvu, a tak vaše hlavičky budou v zimě trošku zářivější než bylo v plánu.

IMG_9158

A takových failů by vám každý výrobce čehokoliv mohl povídat desítky a vězte, že odstín barvy je naprostá malichernost. Jen je občas potřeba uvědomit si, že ne vždy pracujete s tím, co chcete nebo o čem jste snili, ale postě s tím, co máte:)

 

 

Zpět do obchodu