Z nuly na 850 $, aneb jak jsme natáčeli video low cost a vymklo se nám to z rukou.. opět.

"Loňský video s holkama na skejtech bylo fakt pecka! To se bude dorovnávat těžko, natož překonávat. Na letošní sezónu žádný podobný nápad nebyl v plánu. I když bychom neskutečně moc chtěli." jsme si mysleli do chvíle, než jsme potkali Lukáše T. Kluka, co přijel do Maroka s dronem i přes to, že jsou tam droni zakázaní. 

Víte, ono přicestovat do Maroka s dronem není tak těžké. Na letištních kontrolách jej prostě jednoduše schováte pod mikinou a řeknete "No.. I have any drone in my backpack." A je to... No jo, jenže dostat se s dronem zpět do Evropy je absolutně nemožné. Proskenujou vám všechny věci i Vás samotný, drona si vezmou, uloží Vám jej s vaším jménem na letišti a tam už dron zůstane na věky věkoucí. 

I Lukyho dovolená, kdy zjistil, že jeho dron za 850 $ možná neopustí hranice Maroka, se začala stáčet do sítě myšlenek, jak jej dostat domů. Rozložit ho na jednotlivé kousíčky a každýmu dát do baťůžku část, podvést jej autem, poslat jednu část v březnu a druhou v dubnu. PLánů bylo několik. 

A během celého řešení, jak dron do ČR, nás napadlo, že bychom vlastně mohli natočit další skvělé skejtové video s Amiie, kterou znáte z loňského videa. Amiie však udělala obrovský pokrok a začala na skejtu tančit. Doslova. Probudila se v nás představa: Tančící holka na skejtu v kimonu v ulicích Maroka natočena z různých úhlů. JO! To bude pecka! 

IMG_9991 Large

Všechno jsme naplánovali, všechno šlo jak po drátkách a po prvním záběru jsme všichni tušili, že to bude fakt skvělé a posuneme naši vizi ještě dál než jsme si v kousku duše vůbec mysleli. 

IMG_3727IMG_3729IMG_3728

Je dotočeno, odvážím Amiie domů a Luky zůstává na pláži, chtěli jsme tam ještě natočit nějaké záběry, ale bylo moc větrno. Vracím se zpět, vyzvedávám Lukyho a ten mi oznamuje, že drona ztratil v oceánu. "HAHAH, to určitě kamaráde, dobrej vtípek, ale na to ti neskočím". Nu, nedělal si srandu, nedalo mu to a přecejen s dronem vzlítl nad oceán, přišla vlna a dron spolkla, i se záběrama. 

A tak jsme přisli o všechny záběry, drona za 850 $, skvělý video a starost, jak jej dostat zpět do ČR. No.. na instagramu se můžete alespoň podívat  na zbytek záběrů, co nám zbyly v telefonu. 

 

 

 

Zpět do obchodu